• Lorem ipsum

Retourneren

Voldoet (een deel van) de bestelling niet aan de verwachtingen, dan kan de bestelling binnen 14 dagen geretouneerd worden. (Voor sale items geldt een retourtermijn van 8 dagen). Artikelen dienen ongedragen en in orginele staat te zijn met aangehechte labels. Wat moet je hier voor doen?

- Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin: naam, ordernummer, product en reden van retour.
- Voordat je de bestelling retour stuurt, dien je eerst een bevestiging per e-mail ontvangen te hebben.
- Zorg er voor dat items die retour komen goed verpakt worden, gebruik hiervoor eventueel de verzendverpakking.
- De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien een deel van de bestelling geretourneerd wordt, waardoor de waarde van de items die gehouden worden, onder de gratis verzenden grens komt. Dan worden de verzendkosten verrekend met het te crediteren bedrag.
- Order gratis verzonden? Maar komt het aankoopbedrag na retourneren onder de €100,- dan worden deze kosten in mindering gebracht op het retourbedrag.
- Retouren kunnen verstuurd worden naar:

Milk 'n Sugar
t.a.v. Retouren
Loopkantstraat 14
5405 NB Uden

Het retour sturen van (een deel van) de bestelling is voor rekening van de klant. Zodra de retourzending is ontvangen betaald No labels kidswear binnen 14 dagen terug.

Ruilen

Mocht het voorkomen dat de maat of de kleur van het artikel niet naar wens is, dan kan het artikel binnen 14 dagen geruild worden mits het artikel op voorraad is. Voor het ruilen van een artikel gelden dezelfde stappen als bij het retourneren. Vermeld bij het aanvragen van een omruiling duidelijk om welke kleur en/of maat het gaat. 

Sale

Voor afgeprijsde items geldt dat een bon t.w.v. het geretourneerde bedrag uitgegeven wordt. Items met 70% korting mogen niet geretourneerd/geruild worden.